LeGrand Academy

Negustori 34 | Bucuresti

Programul Academiei va fi anuntat in curand


Dacă citești și te interesează acest text înseamnă că, deja, știi!

Știi să privești un om, să-i citești fizionomia, să-i răspunzi dorințelor estetice și, mai ales, să-i sugerezi posibilități la care nu s-ar fi gândit fără tine. Știi să identifici atuurile și să faci ca dezavantajele să devină un avantaj sau, măcar, să nu se mai vadă.

Înseamnă că știi ce înseamnă calitate, eficiență, mulțumirea de pe chipul clientului, știi ce înseamnă să ratezi, dar și să corectezi, știi cum să răspunzi unor solicitări provocatoare, sub presiunea timpului și a cerințelor exprese. Știi - pentru că ai deja minimum un an de experiență în domeniu. Și dacă ai această experiență se cheamă că ai căpătat cel puțin îndemânare, dacă nu un stil propriu. Încă!

Dar mai știi ceva: știi că mai sunt multe lucruri de aflat. Știi că doar alături de colegi din domeniu, cu mai multă experiență, poți deveni mai bun. Toate acele momente frustrante, în care ceea ce era în mintea ta nu s-a concretizat așa cum doreai, toate acele momente în care ai încercat ceva nou, momente care îți ofereau un orizont mult mai larg, dar te și duceau pe drumuri neștiute, ei bine, toate acestea îți sunt cunoscute. Pentru că știi. Și noi știm. Am fost acolo. Și încă mai suntem.

Dar după ani de lucru, de perfecționare, de adaptare la situații dintre cele mai complexe și mai solicitante, după un portofoliu dens, consistent și sofisticat credem că, noi, cei din echipa LeGrand, avem povești interesante de spus.

Noi? Noi nu dăm lecții, noi… împărtășim experiență! Academia LeGrand e doar pentru cei care știu bine că vor să știe mai mult!

Academy Team

LIVIA BERCEANU | CRISTINA GHEARA | COSTA STRAVOSITU | SILVIU IUGA

Academia LeGrand înseamnă Livia și Cristina, Silviu și Costa. Nu neapărat în ordinea aceasta. De fapt, nici nu contează ordinea. Contează că, luați împreună, avem o experiență de 47 de ani! Da, adunați, anii de noștri de experiență înseamnă chiar atât: aproape o jumătate de secol!

Contează că, luați împreună, am avut mentori precum Sharon Blain, Patrick Cameron sau Claude Juillard, că am urmat cursuri la Istituto Maragoni sau Christine Valmy.

Contează că munca noastră s-a văzut în paginile celor mai importante reviste de modă sau de life style, că s-a văzut în videoclipuri și-n filme, ori pe scenă. Și nu doar că s-a văzut, dar a contat. În felul său, a făcut diferența.

Contează că ne-am format individual, dar că ne-am dezvoltat ca echipă. Că ne place munca în echipă. Că ne susținem între noi. Și că vom fi echipa ta, timp de cel puțin zece zile. Noi, Livia și Cristina, Silviu și Costa.

O să o spunem direct: va fi intens!
Nu este un curs, nu este vorba despre două ore în două zile pe săptămână! Este vorba despre 8 ore pe zi, timp de zece zile una după alta. Fără pauză, fără weekend, fără zile de odihnă. Nu te chemăm să bifezi un curs. Te chemăm să scoți tot din tine.
Și noi să-ți dăm tot ce poți lua de la noi.

Cum comunicăm cu clienții, cum îi abordăm? Ce știm, teoretic, despre tunsoare? Dar practic? Dar despre color bar, despre coafură și blonduri speciale, despre conceptual bridal? Opt ore pe zi, zi de zi, timp de zece zile nu vei face nimic altceva decât să te perfecționezi. Să devii mai bun(ă). Mai plin(ă) de încredere. Nu ne interesează să dăm diplome celor care vor diplome. Ne interesează să muncim cu oameni care vor să învețe mai mult, fără să le pese de diplome.

Sigur, va fi și diplomă, căci va fi și un examen de absolvire. Chiar în a zecea zi, atunci când, probabil, se va simți oboseala. Dar și entuziasmul. Și nu oferim doar diplomă, ci și un set de fotografii memorabile, numai bune de așezat în ramă, alături de oglinda unui profesionist.

Pentru mai multe detalii suntem disponibili la numarul de telefon: 0765 066 312 sau pagina de Contact.