Le Grand Team

The Team

Suntem 13! Exact, 13! Un număr ideal considerând că suntem pe strada Negustori, colț cu Mântuleasa, stradă intrată de mult (și definitiv) în zona fantasticului prin prozele lui Mircea Eliade. Doar că la noi nu dispare nimeni. În schimb, apar chipuri noi, expresii nebănuite, atitudini uimitoare. Dar cine suntem? Noi suntem 13 profesioniști, cu minimum 5 ani de experiență în domeniile noastre.

Am lucrat pe îndelete și am lucrat contra-cronometru. Am lucrat cu vedete sau cu oameni care pur și simplu au vrut să arate ca niște vedete. Munca noastră s-a văzut în cercuri înalte și la evenimente speciale din viața unor oameni. O filmare, o apariție la televiziune, într-un videoclip, la o conferință, la o nuntă sau la o cină cu persoana deosebită, nu există situație în care să nu putem ajuta, susține, potența. Prin activitatea noastră am rezolvat ”briefuri” și am infuzat încredere. Am dat expresie unui ”storry” cu expunere publică sau am ajutat la nașterea unor povești private, rămase definitiv secretul celor care au trăit-o.

Suntem vrăjitori. Iată, am spus-o! Și, cu un picior pe Mântuleasa, chiar subliniem: suntem fantastici! Pentru că întâlnim oameni fantastici, ca tine.