Our Story

legrand | Negus tori 34 | bucuresti

1

În celebrul film ”Călăuza”, realizat de celebrul regizor Tarkovski, exista acel teritoriu straniu, numit generic ”Zona”. La capătul ei (și al unui traseu inițiatic) se afla o cameră misterioasă, în care oricine intra se pomenea că i se îndeplinește cea mai adâncă și mai intimă dorință. Nu, nu dorința despre care acela CREDEA că este cea mai adâncă, ci acea dorință care ERA cu adevărat cea mai puternică și mai profundă, chiar fără ca acela să conștientizeze! Nu era un loc în care intrai, îți puneai o dorință și, gata, aceea se îndeplinea. Nu era ca o lampă fermecată, nici ca un peștișor de aur. Ci era un loc în care intrai și ți se îndeplinea ceea ce doreai mai mult, ceea ce doreai cu adevărat, chiar fără să știi. Ba chiar fără să vrei.
Era locul în care aflai ce dorești, de fapt. Prin urmare, cine ești cu adevărat.

Ei bine, păstrând proporțiile (și fără să ieșim din metaforă) putem spune că LeGrand este ca un astfel de loc. Vei intra, ne vei spune dorința cea mai aprinsă, o vom asculta. Dar să nu te miri dacă la final vei descoperi că ceea ce ți s-a îndeplinit este cumva altceva! Și, în mod garantat, mai bine. Ți se va îndeplini o dorință despre care nici nu bănuiai că te frământă. Vei intra dorind un aspect care te-a sedus, pe care îl vrei neapărat și pentru tine. Este firesc. Dar nu te mira dacă, în realitate, vei căpăta acel aspect care chiar te reprezintă!

Sigur, dorința ta va conta enorm pentru noi. Dar rolul nostru este să-ți ascultăm dorințele și să ți le evaluăm după propria ta personalitate. Căci, știm bine, nu orice ne dorim ne este și de folos. Anii de experiență ai fiecăruia dintre noi ne-au dat această fascinantă ”super-putere”.

Un profesionist priceput va fi capabil să îți îndeplinească orice dorință ai avea. Dar un CREATOR va fi capabil să te ajute să-ți descoperi acele dorințe pe care nici nu știai că le ai.

Te așteptăm, așadar, în ”zona” LeGrand.

“Pune-ti o dorinta! Dar asteapta-te la mai mult”