Skin Care

Claudia Buta | Georgiana Rucsandescu
| Valentin Cimpoiaș

Pe brațe, pe față, pe gât, pe mâini, pe picioare, pielea este o hartă a trupului nostru. Și un scut. Sensibilă, dar puternică, expusă la soare, la vânt, transmițător al durerii și al plăcerii, preluând șocul unei lovituri sau al unei zgârieturi, dar și atingerea mângâierii, pielea este organul care ne învelește. Ne dă conturul final. Diferă ca textură în fiecare loc. Una este pielea de pe față, alta este pielea de pe mâini. Și chiar și de ne oprim la mâini vom vedea că este o diferență uriașă între pielea de pe palmă și cea de pe partea dorsală a mâinii.

Există timpul și există vârsta. Vârsta nu este un tip de ten. Orice tip de ten va înfrunta timpul și încercările vieții. Dar un ten sănătos va rezista timpului și se va prezenta mai bine decât un ten mai tânăr, dar mai ignorat.

Vie, mereu solicitată, pielea poartă semnele curelor intensive de slăbire, ale trecerii timpului și ale tipului de activitate. E atacată de boli. E într-o luptă constantă. Pielea este pentru corpul nostru ceea ce este atmosfera pentru planetă. Îndură agresiuni și radiații de nebănuit. Pe ea vedem semnele acestei lupte. Tocmai de aceea, un ten sănătos, o mână fină ori un picior impecabil sunt expresia unui triumf, a unei victorii.

LeGrand pentru o atingere desavarsita si pentru o frumusete de neatins.